sepantaseo

  • ۱
  • ۰

همیشه تصویری که در ذهن ما از شیوه پخت نان سنگک وجود دارد، تنورهای سنتی و مملو از سنگ ریزه هایی است که نان بر روی آن طبخ می شود. اما امروزه علاوه بر آن تنورهای سنتی و قدیمی دستگاه هایی نیز وجود دارند که  کار آن تنور سنتی را به عهده گرفته اند. امروزه  دستگاه نانوایی سنگک به دو شیوه ی پخت با حرارت غیر مستقیم و پخت با حرارت مستقیم تولید و ساخته می شود.

دستگاه نانوایی سنگک دارای ویژگی هایی است که علاوه بر سهل و آسانتر کردن پخت نان، کیفیت نان تولید شده با این دستگاه را نیز بسیار اعلا کرده است. به لحاظ ویژگی های ظاهری دستگاه نانوایی سنگک اکثرا از ورقه های استیل ایرانی و یا اروپایی تولید می گردد و کارگاه های سازنده و تولید کننده این دستگاه سعی می کنند تا دستگاه از طراحی و سبک زیبایی برخوردار باشد.

همچنین دستگاه نانوایی سنگک از قابلیت تنظیم حرارت توسط سیستم های دیجیتالی به صورت دلخواه برخوردار است  که این موضوع تنظیم حرارت تنور را که قبل از این  به شیوه تجربی انجام می شد را بسیار راحت تر کرده است. علاوه بر این، دستگاه نانوایی سنگک دارای سیستم مکانیکی جهت تنظیم رنگ نان و نوع پخت به صورت دلخواه نیز می باشد.

دستگاه نانوایی سنگک به دلیل ایزوله بندی کاملا اصولی، دارای پرت حرارتی بسیار کم می باشد و در سطح حداقلی است. این کاهش مصرف سوخت حتی تا ۷۰% نیز ممکن است که برای واحدهای سنگکی کاملا مقرون به صرفه است.

از دیگر ویژگی های خاص این دستگاه عدم سرایت گازهای مضر ناشی ازسوخت های مشعل در فضای داخل دستگاه نانوایی سنگک است.

ویژگی دیگری که این دستگاه دارد سیستمی است که به دستگاه اجازه می دهد تا با سرعت گرما را از درون فر به فضای بیرون منتقل کند. این انتقال گرما باعث می شود تا عمر مفید سیستم گرمادهی چند برابر شود.

دستگاه نانوایی سنگک به دلیل حذف عامل انسانی از سرعت بیشتری برخوردار است.

  • ۹۸/۰۹/۰۵
  • سپنتا سپنتا

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی